Arama
Arama Sonuçları
Trafik sigortası zamları otomatiğe bağlanıyor
Trafik sigortasında zam tarifesi değişiyor. Toptan Eşya Fiyat Endeksi (TEFE), Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve asgari ücret artışlarının da içinde bulunduğu bir maliyet hesaplaması uygulamaya girecek.
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
Kastamonu’ya 17 bin lira şoku!
2024 yılının başlarında gelen zamların ardından, asgari ücretli vatandaşın parası kirada eridi.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Geliyor, gelmekte olan!
Asgari ücrete getirilen zam sonrasında zamlar ürünlere yansımaya başladı. Ekmeğe getirilecek olan zam ise merakla bekleniyor... Peki Kastamonu'da ekmek ne kadar olacak? Kastamonu'da ekmeğe zam geldi mi? Detaylar haberimizde...
Pazar, eli boş döndürüyor
Ülkemizde yeni yılın başlamasıyla birlikte, vatandaşlar 2024 yılının ilk zamlarıyla karşı karşıya kaldı. Zamların habercisi ise tütün ve alkol fiyatları oldu. Vatandaşlar, artan maliyetlerin pazara yansıyıp yansımayacağı konusunda endişeli bir bekleyiş içerisine girdi
Tıraşa da zam!
Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından başlayan zam furyasına; berberler de katıldı. Kastamonu'da berberler de, tıraş fiyatlarına yaklaşık yüzde 50 civarında zam uyguladı.
Pastırmaya okkalı zam geliyor
Yeni yılın ilk saatlerinden bu yana birçok ürün için zam haberleri geldi ve gelmeye devam ediyor. Fiyatı 1000 TL olan ve vatandaşın cebini yakan pastırma da zamlardan nasibini alacak
Kastamonu'da simide sağlam zam!
Temmuz 2023’te zamdan nasibini olan simit fiyatlarına; Kastamonu’da bir zam daha geldi…
2024, zam yağmuruyla başlıyor
Araç sahipleri yeni yıla zamlı benzin ve motorin fiyatlarıyla girecek. Öte yandan yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından 2024'te sigara ve alkole de zam geleceği belirtilmişti. İşte ayrıntılar...
İŞTE YENİ ASGARİ ÜCRET
Milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası yanıt buldu.
Asgari ücrette o rakam kesin!.. Üzerini Erdoğan tamamlayacak
Milyonlarca işçi ve işveren yeni asgari ücret zammı için heyecanla bekleyişini sürdürürken Ankara’dan son dakika asgari ücret kulis bilgisi geldi.
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
Son 30 yılın en büyük zammı olabilir!
Asgari ücret zammı için artık nefesler tutuldu, tarafların bu hafta içerisinde üçüncü kez bir araya gelmesi beklenirken ay sonu yaklaşırken beklentiler daha da yükseldi.
Baltacı; TBMM’de konuştu: ‘’Kastamonu’da Kiralar yüzde 700 arttı’’
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM Genel Kurulu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde söz aldı... Konut ve kira fiyatlarına dikkat çeken Baltacı, Kastamonu’dan da örnek vererek; 2 bin lira olan kiranın 10 bin liraya çıktığını ve çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.
İşte asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam!
Asgari ücret zam pazarlığında kritik viraja girildi. Milyonlarca çalışan '2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt ararken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın (18 Aralık) ikinci kez toplanacak.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu
Emekliye zam ve memur zammı için düzenleme geliyor. SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu.
Erdoğan'dan asgari ücret yorumu: “Tek zamla…”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ilişkin yaptığı değerlendirmede “Asgari ücret artışı zaten yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter" dedi.
Kastamonulular kaçırılmayacak fırsat! Bu fiyata arsa mı olur demeyin sadece 15 bin TL!
Arsa almak isteyenlere güzel haber. Milli Emlak'ın farklı illerde uygun fiyatlı arsa satışları devam ediyor. Listede, 15 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan araziler de yer alıyor. Kastamonu’da da ilerleyen dönemlerde satışlar yapılması bekleniyor.
Bakandan asgari ücret mesajı: 'İkinci zamma gerek olmayacak!'
Milyonlar nefeslerini tutmuş yeni asgari ücret zammı oranını beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması geldi
İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakam…
Temmuz ayında asgari ücrete yapılan yüzde 34 zamdan sonra bütün gözler 2024'te asgari ücrete yapılacak zam oranına kilitlendi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücrette rakamlar belli olmaya başladı.